Accountant Tholen

Tijdens piekperioden gedurende het jaar, maar ook in geval van ziekte, vakantie en spoedopdrachten, kan de planning onder druk komen te staan.

Wellicht heeft uw organisatie behoefte aan een flexibele schil!

Wij zijn die flexibele schil. Cipres Accountancy verricht namelijk ook werkzaamheden voor accountants- en boekhoudkantoren. Tevens kunnen we de periode tot een invulling van een vacature voor u overbruggen.

We stemmen graag de invulling van werkzaamheden in onderling overleg met elkaar af. Dit geldt ook voor de duur van de opdracht en/of het aantal uren.

Voor mogelijkheden kunt u contact opnemen met Cipres Accountancy, Accountant Tholen.

Ondernemers:

Heeft u als ondernemer te weinig tijd voor uw administratie en benut u uw tijd liever aan het behalen van meer omzet?

Dan bent u bij ons op het juiste adres.  Cipres Accountancy bezit de kennis om uw onderneming te ondersteunen en van advies te voorzien. Wij kijken niet alleen naar de financiële en administratieve aspecten van uw onderneming, maar ook naar de fiscale en juridische onderdelen.

Wij kunnen u vrijwel geheel ontzorgen met de verwerking van uw administratie.

Elk levensfase van de onderneming vraagt om een passende dienstverlening. Of u nu pas gestart bent of u al jaren ondernemer bent.

Onze dienstverlening is onder te verdelen naar TOEN, NU en TOEKOMST. Deze verdeling is onlosmakelijk met elkaar verbonden en voedt elkaar van informatie:

  • TOEN: jaarrekening en fiscale aangiften;
  • NU: stand van administratieve zaken à la minute, zoals verloop omzet, debiteurenstand en resultaat;
  • TOEKOMST: met behulp van NU en uw wensen kijken we samen naar de toekomst. Hierbij kunt u denken aan investeringsplannen en begrotingen,

Heeft u zelf een administratieve afdeling of wilt u deze gaan opzetten? Ook hierbij kunnen we u ondersteunen door onder andere tijdelijke inzet op deze afdeling, Accountant Tholen.

Naast de reguliere afspraken houden wij ook een ONDERNEMERSSPREEKUUR.  Tijdens dit spreekuur (‘s avonds) kunt u diverse zaken met ons bespreken. Uiteraard bent u ook buiten dit spreekuur welkom bij Cipres Accountancy.

Cipres Accountancy

Contact formulier

Wilbert van Overveld

Wilbert is vanaf 1994 werkzaam in de accountancybranche. De werkzaamheden waren zeer divers. Van invoerwerkzaamheden tot en met controle van jaarrekeningen, als ook het opstellen van fiscale aangiften, prognoses, accountantsverklaringen etc. etc.  De begeleiding van en samenwerking met ondernemers speelde daarbij een belangrijke rol gespeeld.

In 1999 behaalt Wilbert het diploma Accountant-Administratieconsulent (AA). Vanwege vragen over belastingen en het verwerken van diverse aangifte werd in 2016 het diploma van Register Belastingadviseur (RB) aan toegevoegd. Beide beroepsgroepen vereisen onder andere het up-to-date houden van kennis door middel van permanente educatie.  Hierdoor kunnen wij u informeren met recente wet- en regelgeving die voor u of uw onderneming kan gelden.

Direct resultaat met Cipres Accountancy

Een (over-)stap naar accountants- en belastingadvieskantoor Cipres Accountancy kan direct gevolgen hebben voor u en uw onderneming.

Vanaf het eerste contactmoment gaan wij voor u aan de slag. Als ondernemer bent u meer gericht op de activiteiten en het leiden van uw onderneming. Uw administratie en belasting nemen vaak een ondergeschikte rol in. Wij kunnen die rol grotendeels overnemen.

Financiële Administratie

Verzorgen van de periodieke aangifte omzetbelasting

Lees meer

Jaarrekeningen

Financiële situatie van een bedrijf of organisatie

Lees meer

Belastingaangifte

Aangesloten bij Register Belastingadviseurs (RB)

Lees meer

Direct resultaat met Cipres Accountancy

Vraag advies aan!