Boekhouder Roosendaal

Bent u op zoek naar een boekhouder in Roosendaal. Maak dan kennis met Cipres Accountancy uit Roosendaal, Accountant Roosendaal.

Cipres Accountancy is een klein accountantskantoor. Dit heeft voor u als voordeel dat u altijd één vast aanspreekpunt heeft. U kunt ons ook buiten kantooruren bereiken en wij houden bij onze afspraken rekening met de tijden die bij U uitkomen!

Onze dienstverlening is voor u op maat gemaakt met aandacht voor zowel onderneming als u privé. We denken met u mee over de inrichting van uw administratie, waarbij uw wensen het uitgangspunt zijn. Uw aangeleverde administratie vormt de basis van onze verdere dienstverlening, zoals uw boekhouding, uw jaarrekening en uw belastingaangiften.

Ook adviseren wij u gevraagd of ongevraagd over diverse ondernemers- en ondernemingsgerichte zaken.

Neem gerust contact op voor een geheel vrijblijvend gesprek.

Cipres Accountancy voor een goede balans en direct resultaat.

Advies van Cipres Accountancy:

Wij onderscheiden een tweetal vormen van advisering, namelijk het kleine en het grote advies.

Bij het kleine advies kunt u denken aan kort overleg hetzij per telefoon of per mail. Hierop kunnen we dan ook vaak u direct beantwoorden.

Het groot advies zijn vaak vraagstukken die een langere tijd in beslag nemen. Deze werkzaamheden bevatten vaak meer onderzoek en overleg.

Onze advisering richten we zowel op de particulier als op de ondernemer.

U kunt onder andere bij ons terecht voor advies op gebied van:
– Prognoses en financiering;
– Investeringsvraagstukken;
– Keuze rechtsvorm;
– Fiscale vraagstukken;
– Inrichting en opzet administratie;
– etc.

Op uw verzoek kunnen we vooraf een kostenindicatie geven voor de te verrichten werkzaamheden, boekhouder Roosendaal.

Cipres Accountancy

Contact formulier

Wilbert van Overveld

Wilbert is vanaf 1994 werkzaam in de accountancybranche. De werkzaamheden waren zeer divers. Van invoerwerkzaamheden tot en met controle van jaarrekeningen, als ook het opstellen van fiscale aangiften, prognoses, accountantsverklaringen etc. etc.  De begeleiding van en samenwerking met ondernemers speelde daarbij een belangrijke rol gespeeld.

In 1999 behaalt Wilbert het diploma Accountant-Administratieconsulent (AA). Vanwege vragen over belastingen en het verwerken van diverse aangifte werd in 2016 het diploma van Register Belastingadviseur (RB) aan toegevoegd. Beide beroepsgroepen vereisen onder andere het up-to-date houden van kennis door middel van permanente educatie.  Hierdoor kunnen wij u informeren met recente wet- en regelgeving die voor u of uw onderneming kan gelden.

Direct resultaat met Cipres Accountancy

Een (over-)stap naar accountants- en belastingadvieskantoor Cipres Accountancy kan direct gevolgen hebben voor u en uw onderneming.

Vanaf het eerste contactmoment gaan wij voor u aan de slag. Als ondernemer bent u meer gericht op de activiteiten en het leiden van uw onderneming. Uw administratie en belasting nemen vaak een ondergeschikte rol in. Wij kunnen die rol grotendeels overnemen.

Financiële Administratie

Verzorgen van de periodieke aangifte omzetbelasting

Lees meer

Jaarrekeningen

Financiële situatie van een bedrijf of organisatie

Lees meer

Belastingaangifte

Aangesloten bij Register Belastingadviseurs (RB)

Lees meer

Direct resultaat met Cipres Accountancy

Vraag advies aan!