Inkomstenbelasting Oud Gastel

Inkomstenbelasting Oud Gastel ! Veel mensen vinden het elk jaar weer een hele opgave om de aangifte inkomstenbelasting in te vullen.

Wij bieden u professionele hulp bij uw privé aangifte en zorgen dat u optimaal gebruik maakt van mogelijke aftrekposten. Wij helpen u op de juiste weg bij vragen als:

 • Wel of geen recht op zorgtoeslag, kindergebonden budget, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag.
 • Welke ziektekosten /giften kan ik nog aftrekken?
 • Wanneer heb ik een fiscaal partner en kan heb ik daar ook een keuzemogelijkheid in?
 • Mijn privé situatie is gewijzigd (huwelijk / scheiding / immigratie) hoe nu?
 • Ik heb een huis verkocht en/of gekocht.  Is de bijleenregeling van toepassing? En wat houdt dit eigenlijk in?
 • Ik krijg een voorlopige teruggaaf of aanslag van de belastingdienst. Betekent dat automatisch dat het  goed is? Houdt de belastingdienst rekening met gewijzigde omstandigheden?
 • Ik ben vergeten over het afgelopen jaar een toeslag aan te vragen. Ben ik nu te laat?

Kortom: bij het invullen van uw aangifte inkomstenbelasting kunt u altijd op ons rekenen.

Erkend Register Belastingadviseur (RB-kantoor):

Sinds augustus 2017 mag Cipres Accountancy zich ‘Erkend RB kantoor’ noemen. Deze erkenning heeft onder andere voor de ondernemer de volgende voordelen:

 • Een RB (kantoor) is de trusted advisor: werkt voor mkb-ondernemers
 • Belastingzaken zijn goed geregeld
 • Kwaliteit en integriteit gegarandeerd door strikte eisen aan opleiding, permanente educatie, beroepsregels en tuchtrecht
 • Register Belastingadviseur (RB)

Cipres Accountancy

Contact formulier

Wilbert van Overveld

Wilbert is vanaf 1994 werkzaam in de accountancybranche. De werkzaamheden waren zeer divers. Van invoerwerkzaamheden tot en met controle van jaarrekeningen, als ook het opstellen van fiscale aangiften, prognoses, accountantsverklaringen etc. etc.  De begeleiding van en samenwerking met ondernemers speelde daarbij een belangrijke rol gespeeld.

In 1999 behaalt Wilbert het diploma Accountant-Administratieconsulent (AA). Vanwege vragen over belastingen en het verwerken van diverse aangifte werd in 2016 het diploma van Register Belastingadviseur (RB) aan toegevoegd. Beide beroepsgroepen vereisen onder andere het up-to-date houden van kennis door middel van permanente educatie.  Hierdoor kunnen wij u informeren met recente wet- en regelgeving die voor u of uw onderneming kan gelden.

Direct resultaat met Cipres Accountancy

Een (over-)stap naar accountants- en belastingadvieskantoor Cipres Accountancy kan direct gevolgen hebben voor u en uw onderneming.

Vanaf het eerste contactmoment gaan wij voor u aan de slag. Als ondernemer bent u meer gericht op de activiteiten en het leiden van uw onderneming. Uw administratie en belasting nemen vaak een ondergeschikte rol in. Wij kunnen die rol grotendeels overnemen.

Financiële Administratie

Verzorgen van de periodieke aangifte omzetbelasting

Lees meer

Jaarrekeningen

Financiële situatie van een bedrijf of organisatie

Lees meer

Belastingaangifte

Aangesloten bij Register Belastingadviseurs (RB)

Lees meer

Direct resultaat met Cipres Accountancy

Vraag advies aan!