Op 11 september 2016 is Cipres Accountancy opgericht door Wilbert van Overveld. 2016 werd met name gebruikt om alle onderdelen van de dienstverlening in de basis op te zetten. Vanaf 2 januari 2017 werden de activiteiten daadwerkelijk gestart.

Door de jarenlange ervaring bij diverse accountantskantoren is het inhoudelijke deel van onze dienstverlening onze passie en voor u een kopzorg minder. Cipres Accountancy is uw dienstverlener, geen urenverkoper. Onze manier van werken en (mee-)denken is zo natuurlijk dat de kwaliteit van onze dienstverlening vanzelfsprekend is. En als we dan toch iets ‘verkopen’, dan is het wel nachtrust (vooral UW nachtrust).

U vindt een groot deel van onze diensten op deze website terug. Die opsomming is niet limitatief. Het kan dan wel eens voorkomen dat wij een bepaalde dienst niet aan kunnen bieden vanwege specialistische werkzaamheden die buiten onze huidige kennis vallen. In dat geval gaan we samen met u op zoek naar een passende dienstverlener die ook bij u en uw organisatie past.

Wilbert is uw eerste aanspreekpunt. Hierdoor zijn de lijntjes kort. U heeft altijd rechtstreeks contact met hem. U hoeft dan ook uw verhaal niet meerdere malen aan medewerkers te vertellen. En uw vertrouwelijk verhaal wordt zeker niet gedeeld met derden.

Direct resultaat met Cipres Accountancy

Vraag advies aan!