Over Cipres Accountancy

Na ruim 20 jaar ervaring bij diverse accountantskantoren start Wilbert van Overveld in september 2016 met Cipres Accountancy. De plussen uit die ervaring zijn meegenomen. De negatieve aspecten hebben wij zoveel mogelijk omgezet naar pluspunten voor de ondernemer, zoals vast contact persoon, ruime beschikbaarheid.

Wilbert is vanaf 1994 werkzaam in de accountancybranche. De werkzaamheden waren zeer divers. Van invoerwerkzaamheden tot en met controle van jaarrekeningen, als ook het opstellen van fiscale aangiften, prognoses, accountantsverklaringen etc. etc. De begeleiding van en samenwerking met ondernemers speelde daarbij een belangrijke rol gespeeld.

In 1999 behaalt Wilbert het diploma Accountant-Administratieconsulent (AA). Vanwege vragen over belastingen en het verwerken van diverse aangifte werd in 2016 het diploma van Register Belastingadviseur (RB) aan toegevoegd. Beide beroepsgroepen vereisen onder andere het up-to-date houden van kennis door middel van permanente educatie. Hierdoor kunnen wij u informeren met recente wet- en regelgeving die voor u of uw onderneming kan gelden.

Direct resultaat met Cipres Accountancy

Vraag advies aan!